Директор FM-радіо допоміг «Украероруху» купити радіомаяки по 14 мільйонів
13.03.2012   //  

Державне підприємство обслуговування повітряного руху України 1 березня уклало угоду з ТОВ НВП «Техвестсервіс» на постачання і установку в 2012 році двох азимутально-далекомірних радіомаяків VOR/DME на об’єктах «Украероруху» в Кіровограді та Івано-Франковську. Вартість угоди склала 27,44 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

До складу VOR/DME входить антенна система, ноутбук для забезпечення керування та діагностики радіомаяка, блок дистанційного керування і індикація технічного стану, аварійне та автономні джерела живлення, технологічний контейнер для розташування обладнання VOR та DME обладнаний системою пожежогасіння, охоронної, пожежної сигналізації, кондиціювання та системою живлення змінним струмом.

ТОВ НВП «Техвестсервіс» засновано Сергієм Мединою, Андрієм Хижняком і Сергієм Іваницьким. Єдиним конкурентом на тендері з пропозицією на 3% дорожчою було хмельницьке ПП «Гама-техніка» Павла Польового, відомого як керівники мі свого представництва радіо «Мелодія».