В Києві стільки снігу, що окрім одеситів нема кому вивозити за 1,3 мільйона
12.03.2012   //  

КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Голосіївського району» м.Києва 29 лютого уклало угоду з ТОВ «Ростдорстрой» на очищення району від снігу в лютому-квітні вартістю 1,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Навантаження снігу на автосамоскиди коштуватиме 550 тис грн., вивезення снігу з Голосіївського району в відведені місця – 750 тис грн.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» через необхідність додаткової допоміжної техніки для проведення комплексу робіт по ліквідації надзвичайної ситуації. Постійна комісія з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА рішенням від 23 січня визнала наявність в Києві надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня з кодом 20313 «НС пов’язана з дуже сильним снігопадом».

Одеське ТОВ «Ростдорстрой» засновано віргінським офшором «Сайдлейк інтернешнл лімітед». Компанія входить входить до інвестиційної групи «Рост», що входить в сферу інтересів авторитетних бізнесменів Олександра Жукова і Олександра Ангерта.

Нагадаємо, в 2011 році «Ростдорстрой» отримав підряди на ремонт доріг в Києві на загальну суму 186,37 млн грн.  В 2010 році заступником голови Київської міськдержадміністрації було призначено Михайло Кучука, який до цього курував будівництво в Одесі у якості заступника мера Едуарда Гурвіца.