Тепер завідувачка приймальні Семиноги продає бензин комунальникам
06.03.2012   //  

Низка державних та комунальних підприємств 15-17 лютого за результатами тендерів уклали угоди на постачання автомобільного палива по цінам, суттєво вищим від ринкових. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Комунальне підприємство Київської міськради «Київдорсервіс» придбало у ТОВ «Карт – Ойл ЛТД» 44 тис літрів дизпалива та бензину на 489 тис грн. по середній ціні 11,11 грн./л. При цьому на тендері була більш дешева пропозиція від ТОВ «Кло – Карта», однак вона була відхилена, оскільки компанія не оригіналу довідки з податкової інспекції про відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, що є дійсною на момент розкриття пропозицій конкурсних торгів.

ТОВ «Карт – Ойл ЛТД» зі статутним капіталом 1000 грн. засновано в грудні 2010 року Ольгою Кашперенко та Юліє Ткаченко. Кашперенко відома як завідувач громадської приймальні депутата Київради Володимира Семиноги.

Нагадаємо, Володимир Семинога та його брат Анатолій Семинога, обраний до Верховної Ради за списком БЮТ, відомі як власники ТОВ «Рось-1», яке було одним з основних постачальників палива для державних та комунальних установ в Києві. В 2010 році після масованих перевірок з боку СБУ вони продали мережу АЗС «Рось». За словами Ігоря Єрємєєва, саме він придбав автозаправки у бютівців. Після цього народний депутат Семінога проголосував за зміни до Конституції, які продовжили строк повноважень нинішнього парламенту, і був виключений зі складу фракції БЮТ-Б.