Ремонт однієї аудиторії в університеті Шевченко потягне на 2 мільйони
06.03.2012   //  

Київський національний університет імені Тараса Шевченка 13 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Будівельно-проектна фірма Україна» на капітальний ремонт аудиторії №01  факультету кібернетики по проспекту Глушкова, 2, корпус 6. Вартість угоди склала 1,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Протягом трьох місяців потрібно провести ремонтні роботи по стінам, стелі, підлозі, сантехніці, тощо. Також передбачено монтаж медіапроекційної та аудіо систем, інтерактивної дошки, системи синхронного перекладу на два перекладачі та 40 абонентів.  Вартість цього обладнання в ціну ремонту не включено.

В тендері брали участь шість компаній, дві з яких – ТОВ «Промбудінвест-3» і ТОВ «Електромережбуд-7» – пропонували виконати роботи на 140-190 тис грн. дешевше. Однак дешеві пропозиції було відхилено через ненадання даних про відповідність будівельних матеріалів та застосування розцінок, які передбачають виконання робіт без застосування необхідних для виконання робіт матеріалів.