Міліціонери купили наворочену «шкоду» за третину мільйона
05.03.2012   //  

Полк спеціального підрозділу міліції охорони «Титан» УДСО при ГУ МВС України в м.Києві 27 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Автоцентр Київ» на придбання автомобілю Skoda Superb Elegance 1.8 TSI вартістю 309 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Автомобіль кольору «чорний металік» має суцільнооцинкований кузов, бі-ксенонові фари з функцією “AFS” з інтегрованими змивачами передніх фар, датчик дощу, омивач лобового скла з форсунками, що обігріваються, функцію підсвічування дзеркала заднього виду «Coming Home», передні та задні хромовані молдинги, «Climatronic», задній парктронік, дисплей Maxi-Dot, бортовий комп’ютер, радіо «Bolero» c CD MP3, 8-м динаміків.

Шкіряний салон має також малий шкіряний пакет (рульове колесо, важіль КПШ та ручного гальма), декор «Noblesse» (вставки з дерева), хромовані накладки на внутрішні ручки дверей з підсвічуванням, відділення для зберігання речей у центрі панелі приладів с підсвічуванням та функцією охолодження, підсвічування простору для ніг попереду та  позаду, обігрів задніх та передніх сидінь.