Одесити і криворожці відмітились коштовними яйцями
29.02.2012   //  

Одеський порт «Южний» та відділ освіти Жовтневого району Кривого Рогу за результатами тендерів 22 та 8 лютого відповідно уклали угоди на придбання яєць по цінам суттєво вищим від ринкових. Відповідні дані опубліковані в «Віснику державних закупівель».

ДП «Морський торговельний порт «Южний» за 271 тис грн. придбало яйця у ТОВ «ПК «Авалон» по 13,80 грн./дес.

За даними НДІ «Украгропромпродуктивність», в січні яйця в Одеській області коштували в середньому 10,54 грн./дес. Також набагато дешевші яйця придбали державні підприємства в інших регіонах.

ДП «Санаторій «Моршинський» Державного управління справами за 204 тис грн. придбав у підприємця Рип’як В.С. яйця по 10,46 грн./дес. ПАТ «Сумихімпром» за 130 тис грн. придбало яйця першої категорії у ТОВ «АВІС-Україна» по 7,50 грн./дес.

Відділ освіти виконкому Жовтневої районної у місті Кривому Розі ради Дніпропетровської області за 178 тис грн. придбало яйця у підприємця Кірнос Р.О. по 10,73 грн./дес.

За даними НДІ «Украгропромпродуктивність», в січні яйця в Дніпропетровській області коштували в середньому 8,75 грн./дес. Також набагато дешевші яйця придбали в сусідньому районі Кривого Рогу. Відділ освіти виконкому Тернівської районної у місті ради (м.Кривий Ріг Дніпропетровської області) за 224 тис грн. придбало яйця у підприємця Попінанченко М.Ю. по 7,89 грн./дес.