Новий аеровокзал допроектують за 1,7 мільйона
28.02.2012   //  

ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м.Львові» 16 лютого уклало угоду з ПІІ «Тебодін Україна» на роботи з коригування проекту будівництва нового аеровокзалу вартістю 1,68 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскіьлки «Тебодін Україна» є генеральною проектною організацією по об’єкту «Будівництво нового аеровокзалу ДП «Міжнародний аеропорт «Львів».

Основними вихідними даними для коригування проекту є коригування об’ємно – планувальних рішень терміналу, коригування внутрішніх інженерних мереж і систем відповідно до відкоригованих об’ємно – планувальних рішень, прибудова двох пасажирських галерей вздовж осей 5 та 15, прибудова сполучного вузла в зоні осі 38, одноповерхова прибудова в осях Е-К…18-21, коригування передбачених попереднім проектом будівельних матеріалів та обладнання інженерних мереж і систем, влаштування приміщень на відмітках +14.400, розміщення в терміналі резервного центру обробки та зберігання даних, організація гучномовного зв’язку та оперативного оповіщення всього комплексу аеропорту.

Згідно затвердженого календарного графіку виконання робіт щодо будівництва нового аеровокзалу термін  виконання робіт визначено 25 березня 2012 року.