Для нового стадіону купили спецтехніки на 2 мільйони
24.02.2012   //  

ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м.Львові» 14 лютого уклало низку угод з ТОВ «Енго» на придбання техніки для догляду за футбольним полем стадіону по вул. Стрийській – кільцевій дорозі у м. Львові на загальну суму 2,22 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано газонокосарки, машини для захисту сільськогосподарських культур, підготовки чи культивації грунту, трактори сільськогосподарські, інструменти такелажне устаткування, захисне покриття для футбольного поля від дощу та заморозків.

Всі торги проведено за некоректною процедурою закупівлі «в одного учасника». В обґрунтуваннях повідомляється, що комітетом з конкурсних торгів було проведено моніторинг ринку щодо визначення середньоринкових цін, зокрема надіслано запити виробникам даної техніки.

«За результатами даного моніторингу, комітетом з конкурсних торгів обрано ТзОВ «ЕНГО», яке запропонувало найнижчі ціни», – вказано в обґрунтуванні.

ТОВ «Енго» засновано словацьким громадянином Норбертом Затько з міста Трнава. Директором фірми є киянин Андрій Жаглов, який також є одним з співзасновників ТОВ «Донбасінформзв’язоксервіс консалтинг».