«Київміськбуд» злив півмільярда на житлові будинки «прокладці» з статутним капіталом 29 тисяч (додано)
23.02.2012   //  

(додано повідомлення Марії Ткачук)

АТ ХК «Київміськбуд» 17 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «НВФ Укрбудпроект 1» на генпідрядні роботи по будівництву готельно-житлового комплексу з приміщеннями соціально-побутового призначення на пр.Академіка Глушкова, 92-Б в Голосіївському районі м.Києва. Вартість угоди склала 425,58 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Готельно-житловий комплекс у складі двох 23-поверхових будинків має бути зведений до кінця 2013 року. В кожному будинку має бути по 342 квартири на 20 житлових поверхах. Загальна житлова площа одного будинку 38091,34 м2, другого – 38091,34 м2.В одному будинку паркінг має налічувати 152 машиномісця, в другому – 161.

Зовнішні стіни – пінобетонні блоки товщиною 400 мм з облицюванням лицьовою цеглою. Квартири мають бути здані без оздоблювальних робіт з підготовленими поверхнями.  ванних і туалетах стіни і стелі без підготовчих робіт і оздоблення. Вхідні двері і вікна – з елементами шумозахисту, балконні двері квартир – металопластикові, вхідні двері у квартири – металеві протиударні.

В 2011 році ТОВ «НВФ Укрбудпроект 1» зі статуним капіталом 29 тис грн. було зареєстровано на Сергія Уманця, який в ряді компаній є бізнес-партнером Миколи Негрича, який раніше був керівником Держпотребстандарту.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Марст», зареєстроване на Марію Ткачук з міста Коломия Івано-Франківської обл. Людина з таким прізвищем також відома як перший заступник начальника головного управління з питань туризму Івано-франківської облдержадміністрації.

Після опублікування цієї інформації до “Наших Грошей” звернулась перший заступник начальника головного управління з питань туризму Івано-франківської облдержадміністрації Марія Ткачук. Вона повідомила, що відчужила компанію “Марст” чотири роки тому.

За даними “НГ”, фірму “Марст”, у 2011 році було перереєстровано на франківця Богдана Гобелецького та одесита Дмитра Домущі.