Арбузов замовив моніторинг своєї згадуваності в мас-медіа
23.02.2012   //  

Національний банк України 15 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ДП «Моніторинг ЗМІ України» на моніторинг присутності НБУ та його керівництва в медіа-полі в 2012 році. Вартість угоди склала 171 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Ключові слова для відбору публікацій: Національний банк України, ПІБ Голови Національного банку, заступників Голови, виконавчих директорів, директорів департаментів, Керівника Групи радників Голови (список підлягає постійній актуалізації), ЕБРР, МВФ, АУБ, УКБС.

Моніторинг в розрізі присутності в медіа-полі керівництва Національного банку надається по будніх днях до 11-00. Ранковий дайджест з добіркою матеріалів ЗМІ по рубрикам «Діяльність НБУ», «Банківська та фінансова система України», «Економічні макропоказники», «Світова фінансова спільнота» (окремо надаються матеріали які торкаються МВФ, ЕБРР, АУБ, УКБС) надається до 10-00.

Щотижневий моніторинг регіональних друкованих видань із класифікацією за областями походження видань – кожної п’ятниці.

Нагадаємо, минулого року Національний банк під керівництвом Сергія Арбузова отримав ліцензію на супутниковий телеканал «Банківське телебачення» (логотип — «Банк TV»).