Без GPS і євроманіпуляторів сміття з «Олімпійського» не вивезеш
22.02.2012   //  

Національний спортивний комплекс «Олімпійський» 15 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ДП «Фірма Альтфатер Київ» на вивезення сміття в 2012 році. Вартість угоди склала 440 тис грн. Про це повідомляється «Віснику державних закупівель».

Загальний об’єм твердих побутових відходів  складає 13 200 кубометрів. «Олімпійський» на тендері поставив вимогою наявність у фірми-переможця не менше 20 автомобілів для вивезення ТПВ обладнаних маніпуляторами європейського зразка та системою GPS.

В тендері брали участь кілька компаній, пропозиція ДП «Фірма Альтфатер Київ» була найдешевшою.

Разом з тим більш дорогу пропозицію відомого ТОВ «Грінко-Київ» було ще й відхилено через ненадання копії форми № 1 «Баланс» за 2010 рік, копії форми № 2 «Звіт про фінансові результати» за 2010 рік та документального підтвердження згоди учасника щодо істотних умов договору.

Нагадаємо, група компаній «Грінко» контролюється Віктором Ржоткевичем, який в 2010 очолював державне підприємство «Укрекокомресурси». Був звільнений з посади після звинувачень з боку ГоловКРУ в причетності до махінацій з держзакупівлями.