Керівник апарату Лукьянченко без конкурсу отримав 13 мільйонів на парковку
21.02.2012   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 17 лютого уклало угоду з ПАТ «Донвуглеводоканал» на будівництво віддаленого паркінгу в Ленінському районі Донецьку. Вартістю угоди склала 12,89 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Паркінг призначено для транспорту вболівальників та гостей, які приїжджають з-за меж міста. Майданчик розташовано поза центром міста та поєднано громадським транспортом зі стадіоном та іншими офіційними місцями Євро-2012. Передбачено улаштування зовнішніх мереж водопостачання та каналізування, зовнішнього освітлення.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» через обмежену кількість часу, що залишився до Чемпіонату Європи, який пройде в червні. Обмеженість в часі пояснюється тим, що Кабінет міністрів прийняв відповідне рішення щодо будівництва лише 28 грудня 2011, внісши зміни до державної програми підготовки до Євро-2012 постановою №1369.

За даними СМІДА, найбільшим акціонером ПАТ «Донвуглеводоканал» є Володимир Муськін. При призначенні на посаду члена наглядової ради підприємства в 2010 році вказав в своїй біографічній довідці Муськін вказав, що працює керівником апарату Донецької мiської органiзацiї Партiї регіонів, а раніше очолював апарат Будьоновської районної організації ПР.

Донецьку міську організацію Партії регіонів очолює мер Донецька Олександр Лукьянченко.