Екс-міліціонер заробить ще 6 мільйонів на охороні вокзалів довкола столиці
16.02.2012   //  

ДТГО «Південно-Західна залізниця» 3 лютого за результатами тендеру уклало низку угод на охорону об’єктів на залізничних станціях в Києві та поряд зі столицею на загальну суму 6,06 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено охорону на станціях Ірпінь, Святошин, Боярка, Київ-Волинський, Вишневе, Васильків, Клавдієве, Немішаєве, Бородянка, з.п. Склозаводська, з. п. Видубичі, адмінбудівля Київської дирекції залізничних перевезень.

ТОВ «А1 Груп» отримає 236 тис грн. за охорону одного з об’єктів. Рік тому ця фірма отримала охоронні підряди на 619 тис грн.

ТОВ «Компанія ТСК» заробить 5,82 млн грн. Рік тому ця фірма не фігурувала у якості охоронця вокзалів поряд з Києвом, однак компанія мала підряд на охорону вокзалів столиці. Цього року «Компанія ТСК» також обрана охоронцем центрального вокзалу Києва на суму 7,43 млн грн. До складу засновників фірми входить Анатолій Тимофійович Сорока, відомий як начальник управління Департаменту Державної служби охорони при МВС України. За неофіційною інформацією, Сорока вже вийшов на пенсію.