Військовим університету Шевченко зберегли більш дорогого постачальника їжі
14.02.2012   //  

Міністерство оборони України 6 лютого уклало угоду з Київським національним університетом ім. Т.Г.Шевченко на послуги харчування особового складу військового інституту Збройних Сил України в першому кварталі 2012 року вартістю 2,23 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги було проведено за неконкурентною процедурою закупівель «в одного учасника» через відміну попередніх відкритих торгів і необхідністю забезпечити безперервне харчування військових у попереднього постачальника на час, поки буде проведено нову процедуру відкритих торгів.

Нагадаємо, 12 січні відкриті торги за участі КНУ ім. Шевченко та ТОВ «Др.Рьодгер кейтерінг сервіс інтернейшанел» було відмінено. Приватна компанія не надала всіх необхідних документів – нотаріально завірених копій, печаток, тощо. Таким чином до участі в тендері було допущено лише одну пропозицію університету, що і стало підставою для скасування відкритих торгів. Пропозиція «Др.Рьодгер кейтерінг сервіс інтернейшанел» була дешевшою від пропозиції університету, який багато років поспіль забезпечує харчування військового інституту.