Фонду Держмайна не цікаво, що пишуть у БЮТ, але цікавить «Наша Україна» та ПР
14.02.2012   //  

Фонд державного майна України 7 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ДП «Моніторінг ЗМІ України» на моніторинг засобів масової інформації з 1 березня по 31 грудня 2012 р. Вартість угоди склала 164 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, передбачено проведення щомісячного аналізу присутності Фонду державного майна України та його керівництва у засобах масової інформації (позитивний, негативний, нейтральний характер, тенденції, динаміка та за іншими параметрами). Також для Фонду має бути розроблено сайт, на якому в режимі щогодинного оновлення подається сканована інформація з передбачених до моніторингу ЗМІ.

Моніторинг поширюється на новинні програми 21 українського телеканалу, 18 радіостанцій, а також великої кількості інтернет-ресурсів України та Росії. В тому числі передбачено моніторинг сайтів «Нашої України» та Партії регіонів. Сайту БЮТ-Батьківщини в цьому переліку немає (весь перелік тут).

Минулого року Фонд держмайна укладав з ДП «Моніторінг ЗМІ України» аналогічну угоду. Тоді моніторинг коштував 145 тис грн. Фірма-переможець є дочірнім підприємством ТОВ «Моніторінг телебачення україни». Його засновниками є Олексій Кириченко, Олег та Наталія Кононеко.