Тижневий вуглепром: третина мільярду Януковичів, Єфремов повернувся
13.02.2012   //  

Державні вугледобувні підприємства з 31 січня по 6 лютого за результатами тендерів уклали низку угод на придбання товарів та послуг на загальну суму 825,74 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», яке контролюється близьким до Сім’ї Януковича Андрієм Ольмезовим, отримало підряди на 328,19 млн грн. Від початку участі в державних тендерах в серпні 2011 року фірма отримала підряди на 1 595,67 млн грн.

ТОВ «Укртехмаркет ЛТД» отримало підряди на 8,65 млн грн. З початку 2012 року компанія з бізнес-угрупування народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко виграла тендери на 353,88 млн грн.

ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод» і ТОВ «Iндекспром» з групи голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова отримали перші цього року підряди на суму 48,55 млн грн. В 2011 році єфремівські фірми отримали підряди на 1,87 млрд грн.

ТОВ «Мегапром» заробить 153,02 млн грн. Засновниками компанії зі статутним капіталом 16,5 тис грн. є Олександр Назаренко та Дмитро Бурлака. ДП «Регіональні електричні мережі» отримає за постачання електроенергії 189,89 млн грн.

 

ДП «Селидіввугілля» за 232,66 млн грн. придбало металеві вироби, будівельні матеріали, електроустаткування, запчастини, електроенергію, зарядні пристрої та батареї у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «Концерн «Електричні машини», ДП «Регіональні електричні мережі.

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас»  за 203,95 млн грн. придбало підземні гірничі роботи у ТОВ «Мегапром», ДВАТ «Трест Донецькшахтобуд», ТОВ «Шахтопроходка-2», ТОВ «Гірниче-будівельне підприємство «Вуглебуд».

ДП «Дзержинськвугілля» за 91,52 млн грн. придбало устаткування послуги з ремонту переносних приборів газового контролю шахтного повітря у ТОВ «Донбасвуглеавтоматика», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «ВК «Краснолиманська» за 66,79 млн грн. придбало будівельні матеріали, гумові чоботи (по 146,4 грн. за пару), бавовняні онучі (по 46,8 грн. за пару), натільну білизну, саморятівники, ролики, рудстійку, електроустаткування, конвеєрну стрічку та бензин (по 11,61 грн./л) у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «НК Артеміда ЛТД».

ДП «Шахта ім.Ю.О. Гагаріна» за 61,58 млн грн. придбало 58030 тис. кВт/год електроенергії у ДФ ДП «Регіональні електричні мережі».

ДП «Луганськвугілля» за 48,55 млн грн. придбало устаткування та приводні паси у ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод», ТОВ «Iндекспром».

ДП «Шахтарськантрацит» за 41,91 млн грн. придбало ланцюги і вибухові речовини у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «Схід-патент».

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 35,26 млн грн. придбало устаткування, кабель, труби, арочне кріплення у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 20,23 млн грн. придбало одяг, взуття, білизну, продукти харчування (курятина по 37 грн./кг), послуги з ремонту, устаткування у , ТОВ «Компанія «Центр-Групп Донецьк», ПП «Текстиль-Одяг», підприємець Гринько О.І., ТОВ «ТД «Золотий урожай», підприємець Задорожний В.В., ТОВ «Донбас-Томський електромеханічний завод ім. В.В. Вахрушева», ПП «Точмаш», Перший воєнізований гірничорятувальний загін.

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 8,65 млн грн. придбало саморятівники, шахтні світильники, вузли до насосів у ТОВ «Укртехмаркет ЛТД».

ДП «Львіввугілля» за 5,71 млн грн. придбало послуги з автоперезевень та автомобільне паливо у кількох компаній та підприємців.

ДП «Торезантрацит» за 2,60 млн грн. придбало електродвигуни у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 2,17 млн грн. придбало послуги з розроблення програмного забезпечення, конфігурації комп’ютерних технічних засобів та ремонту комп’ютерної технікиу ТОВ «ДТЕК сервіс».

ДП «Красноармійськвугілля» за 0,93 млн грн. придбало послуги з водопостачання у КП «Красноармійськводоканал».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 0,56 млн грн. придбало технічний огляд канатів у ПАТ «Науково-дослідний інститут гірничої механіки ім. М.М.Федорова».