Телеканали Ахметова та Юри Єнакіївського зароблять 1,3 мільйони на рекламі маріупольської влади
09.02.2012   //  

Маріупольський міськвиконком Донецької області 3 лютого уклав угоду на послуги в сфері телебачення на загальну суму 1,33 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Телерадіокомпанія «ТВ-7» отримає 51 тис грн. за 44 випусків десятихвилинної авторської програми, присвяченої «соціально-економічному розвитку Маріуполя в ХХІ сторіччі, перспективам розвитку найбільшого промислового центру півдня Донбасу, успіхам та проблемам в економічній, соціальній сферах, галузях освіти, охорони здоров’я, культури, спорту».

Ще 398 тис грн. «ТВ-7» заробить на випуску п’яти 45-хвилинних програм в прямому ефірі – «Соціальний проект у режимі прес-конференції». «Гостями студії можуть бути представники влади, як місцевих органів самоврядування, так і містоутворювальних підприємств. Ставити питання гостям студії можуть як телеглядачі (інтерактив), так і запрошені на програму представники засобів масової інформації. Формат програми повинен давати можливість вести відкритий конструктивний діалог одночасно з декількома гостями, для того, щоб не лише обговорити проблему, але і знайти всім разом шляхи для її вирішення», – вказано в технічному завданні.

ТОВ «ТРКК «Сигма» отримає 454 тис грн. за 44 випуски десятихвилинної авторської програми про історію міста, його славетне минуле, відомих маріупольців, які внесли значний внесок у розвиток міста, історію вулиць, майданів, будинків, подій пов’язаних з Маріуполем.

178 тис грн. «Сигма» отримає за сурдопереклад 43 випусків 24-хвилинної інформаційної програми. Таку ж сума телекомпанія отримає за 44 випуски 35-хивилинних «діалогів з керівництвом Маріупольської міської ради та її виконавчих органів, під час якого обговорюється життєдіяльність міста, здійснюється пошук шляхів виходу з проблемних ситуацій в галузях комунального господарства, охорони здоров’я, освіти, соціальної сфери тощо».

За 67 тис грн. «Сигма» зробить 44 випуски 40-хвилинної програми в прямому ефірі «з представниками громадськості міста, компетентними особами, урядовцями, депутатами, представниками влади. В програмі мають порушуватися питання, які відносяться до життєдіяльності суспільства, обговорюватися проблеми, які потім вирішуються в ході встановлення діалогу «Влада – народ». Прийняти участь в прямому ефірі повинні мати можливість всі бажаючі, додзвонившись на багатоканальні телефонні лінії».

ТОВ «ТРКК «Сигма» належить «Металургійному комбінату «Азовсталь» Ріната Ахметова. ТОВ «Телерадіокомпанія «ТВ-7» контролюється «Азовмашем» Юрія Іванющенко та Олександра Савчука.