Чистота в секретному будинку податкової коштуватиме півмільйона на місяць
07.02.2012   //  

Державна податкова служба у Львівській області 31 січня уклала угоду з власним ДП «Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Львівської області» на прибирання свого адмінбудинку по вул.Стрийська,35 у Львові протягом 2012 року. Вартість угоди склала 5,72 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Окрім прибирання офісів, потрібно забезпечити вивіз сміття, двірницькі послуги та загальне технічне обслуговування інженерних, електричних, сантехнічних та інших мереж.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки «Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Львівської області» є єдиним у Львові підприємством, що може надавати послуги  по прибиранню будинків на режимних об’єктах.

«Службою безпеки України у Львівській області рекомендовано, що залучення іншого виконавця є недоцільним, тому що може негативно позначиться на виконанні обласною ДПА своїх повноважень, у тому числі щодо поводження з інформацією з обмеженим доступом», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Адмінбудинок ДПА у Львівській області належить до режимного об’єкту для якого СБУ встановило другу категорію режиму секретності.