Керченська мерія замовила телевізійну саморекламу на 400 тисяч
03.02.2012   //  

Керченський міськвиконком АР Крим 26 січня уклав угоду з ТОВ «Телерадіокомпанія «Керч» на послуги у сфер телебачення в 2012 році на суму 400 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено послуги з висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування, а також оперативне інформування телеглядачів про суспільно-політичні та інші події в житті міста, республіки, країни.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки ТОВ «Керч» є єдиною телерадіокомпанією в місті.

«З досвіду минулих років цінові пропозиції інших телекомпаній, розташованих у Криму та України, при підготовці телерепортажів, враховуючи складність, віддаленість та протяжність міста, набагато перевищують пропозиції «ТРК «Керч». У разі проведення прямого ефіру з міським головою, потрібно їхати з деякими посадовими особами органів місцевого самоврядування в інше місто АР Крим, що пов’язано з додатковими фінансовими витратами на відрядження», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

ТОВ «Керч» засновано Ольгою Коробко та фірмою «Азов-севен», яка в свою чергу засновано компанією «Планета Крим» Наталі Бабаніної.