Ахметівська фірма в 1,5 рази підняла оренду для комунальних журналістів
01.02.2012   //  

ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» 25 січня у якості переможця тендерів уклало угоди з комунальними мас-медіа на надання їм в оренду приміщень на 2012 рік загальною вартістю 651 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

КП «редакція газети «Наше місто» Дніпропетровської міськради заплатить 286 тис грн. за приміщення площею до 400 м2. КП «Дніпропетровська міська студія телебачення» Дніпропетровської міськради заплатить 366 тис грн. за приміщення площею до 520 м2.

Рік тому вартість аналогічних договорів оренди для комунальних мас-медіа складала 451 тис грн.

За даними SMIDА, станом на третій квартал 2011 року 68% акцій ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» належить кіпрській фірмі «TRK media holding limited», яка об’єднує медіа-активи групи Ріната Ахметова. 32% акцій належать управлінню комунальної власності Дніпропетровської міської ради.

В 2010 році губернатором Дніпропетровської області було призначено Олександра Вілкула, який до призначення працював народним депутатом від Партії регіонів, а ще раніше був генеральним директором кількох підприємств групи Ахметова.