У Попова злякались нового Олейнікова і відмінили тендер на рекламу Євро-2012
31.01.2012   //  

Головне управління з питань Євро-2012 року  Київської міськдержадміністрації 24 січня прийняло рішення про відміну тендеру на придбання рекламної продукції про м.Київ як приймаюче місто. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Планувалось придбати значки, ручки, пивні кухлі, кільця для ключів, флешки, сувеніри «Засновники Києва», шкатулка сувенірна, антистресові м’ячі, футболки, кепки, сумки, гаманці, краватки. Загальна вартість найдешевшої пропозиції на тендері склала 1,5 млн грн. Однак торги було відмінено через рішення конкурсного комітету відхилити всі конкурсні пропозиції.

Свої заявки подали три фірми – ТОВ «Торгово-виробниче підприємство Кліо Продактс Груп», ТОВ «Сувенірний стандарт» та ТОВ «Аксілайн». Дві перші фірми було відхилено через відсутність підтвердження про виконання аналогічних договорів раніше та відсутність всіх сертифікатів від санітарно-епідеміологічної служби.

До ТОВ «Аксілайн», яке подало найдешевшу пропозицію, були аналогічні претензії. Також фірму звинуватили в тому, що вона представила на тендер зразки продукції, на які вже було нанесено логотипу приймаючого міста Києва.

«Право на використання офіційного логотипу Приймаючого міста Києва чемпіонату Європи 2012 року з футболу та право на використання комбінованого логотипу Приймаючого міста Києва чемпіонату Європи 2012 року з футболу, буде надано виключно переможцеві конкурсних торгів після укладення Договорів по відповідних лотах», – йдеться в рішенні конкурсного комітету.

Нагадаємо, в 2011 році правоохоронці розпочали карну справу проти фірми «Простопрінт» Дениса Олейнікова за протизаконне використання логотипу Євро-2012. Близькі до юридичного агентства «Дубинський та Ошарова» люди замовили друк продукції в «Простопрінті», після чого фірму і звинуватили в порушенні комерційних прав УЄФА. Підприємець переховується в Хорватії.