«Приватбанк» по-різному оцінив свої послуги для луганських шахтарів і житомирських комунальників
26.01.2012   //  

ПАТ Комерційний банк «Приватбанк» виграв тендери на обслуговування КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міськради та ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств», уклавши відповідні угоди 20 січня. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Луганське підприємство замовило послуги з готівкової виплати коштів своїм працівникам в 2012 році у розмірі 38 182 757 грн. В цьому випадку «Приватбанк» виграв тендер, запропонувавши свої послуги безкоштовно. Державний «Укргазбанк» та ПАТ «Перший український міжнародний банк» Ріната Ахметова програли тендер, запропонувавши за послуги 0,15% та 0,01% відповідно. ПАТ «Український комунальний банк» як і «Приватбанк» пропонував послуги безкоштовно, однак держпідприємство обрало більш потужний банк.

КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міськради заплатить «Приватбанку» за обслуговування в 2012 році 889 тис грн. Банк надає підприємству послуги по відкриттю рахунків, їх обслуговуванню, комісії за зняття готівки з рахунку, проведення платежів в післяопераційний час, випуску платіжних карток, зарахуванню на рахунки у безготівковому порядку заробітної плати та інших виплат співробітникам підприємства, прийому платежів від фізичних осіб. Передбачено, що протягом року на зарплатні картки буде зараховано 24 млн грн. і ще 120 млн грн. пройде у вигляді платежів від фізичних осіб.