Одесити отримали ще 20 мільйонів на дороги столиці
26.01.2012   //  

КК «Київавтодор» 19 січня уклало угоду з ПП «Київшляхбуд» на будівництво доріг в Голосіївському районі Києва вартістю 20,16 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Передбачено будівництво провулку Червоноармійського від вул.Горького (Антоновича) до подовження Залізничного шосе, будівництво з’їзду з бульв.Дружби народів до подовження Залізничного шосе, будівництво вул.Нової від вул.Горького (Антоновича) до Залізничного шосе, будівництво місцевого проїзду Залізничного шосе від з’їзду з бульв.Дружби народів на Залізничне шосе до вул.Нова та реконструкція вул.Горького (Антоновича) від вул.Нової до пров.Червоноармійського).

ПП «Київшляхбуд» нині має київську реєстрацію. Однак в 2011 році ця компанія одесита Олександра Ращупкіна була зареєстрована в Одесі і мала назву ПП «Будівельна фірма «Югавтодор».

Нагадаємо, в 2011 році одеські фірми отримали підряди «Київавтодору» на реконструкцію проїзної частини вулиці Набережно-Хрещатицької вартістю 5,73 млн грн., поточний ремонт доріг 1,5 км зони доступності до НСК «Олімпійський» вартістю 4,44 млн грн., ремонт вул. Червоноармійська та бульвару Л.Українки вартістю 124 млн грн.

В 2010 році заступником голови Київської міськдержадміністрації було призначено Михайло Кучука, який до цього курував будівництвом в Одесі у якості заступника мера Едуарда Гурвіца.