Сотня мільйонів вуглепрому: половина януковичам
24.01.2012   //  

Державні вугледобувні підприємства 11-16 січня за результатами тендерів уклали низку угод на придбання товарів та послуг на загальну суму 120,49 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «ТД «Востоквуглемаш» , яке контролюється близьким до сім’ї Януковича Андрієм Ольмезовим, отримало понад половину тижневих підрядів вуглепрому – 67,23 млн грн.

ДП «Шахтарськантрацит» за 66,81 млн грн. придбало паливо, конвеєрну стрічку, бензин у ТОВ «Газ ойл», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Дзержинськвугілля» за 23,74 млн грн. придбало матеріали та обладнання у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «Український бензин», ТОВ «Параллель-М ЛТД», ТОВ «Пайрокул УК», ТОВ фірма «Альбіна».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 10,84 млн грн. придбало канцелярській папір, промислові гази, послуги з ремонту, устаткування у ТОВ «Український папір», ТОВ «Діпі ейр газ», ДП «Донецький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», ТОВ «Промснаббит», ТОВ «ВКФ «Укрпідшипник-Схід», ТОВ «Компанія «Центр-Групп Донецьк».

ДП «Артемвугілля» за 8,84 млн грн. придбало насоси та підшипники у ТОВ «Донбаська насосна компанія», ТОВ «Еквівес», ТОВ «Імпекс».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 4,54 млн грн. придбало замки та апарати керування пуском електроприводу у ПАТ «Донецький металопрокатний завод», ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу».

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 4,00 млн грн. придбало послуги з перевезення службового персоналу та охорони у ТОВ НВК «Інтерлайн», підприємець Бабаєв О.М., ТОВ «Мегапром».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 1,70 млн грн. придбало бетонні вироби у ЗАТ «Бетон Нова».