Газопроводи Київщини, Миколаївщини та Рівненщини на 125 мільйонів
20.01.2012   //  

Органи влади в грудні за результатами тендерів уклали низку угод на газиціфікацію населених пунктів в Київській, Рівненській та Миколаївських областях на загальну суму 125,51 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління капітального будівництва Миколаївської облдержадміністрації замовило роботи на 91,63 млн грн. ТОВ «Бізнесфорумінвест» отримає 13,20 млн грн. за підвідний газопровід високого тиску від с.Полтавка до с.Соколівка через села Зелені Кошари, Степківка, Степове, Жовтневе, Романова Балка, Іванівка Первомайського району. Ця ж фірма отримає 7,64 млн грн. за газопровід високого тиску до с.Привільне Баштанського району. ПАТ «Спеціалізоване монтажне управління №24» отримає 58,00 млн грн. за газопровід-відвід у м.Снігурівка. Ця ж фірма отримає 12,79 млн грн. за міжселищний газопровід високого тиску від с.Мигія до с.Лиса Гора через село Софіївка та Бандурка Первомайського району.

Головне управління капітального будівництва Київської облдержадміністрації замовило роботи на 24,38 млн грн. Міжгосподарське будівельне об’єднання «Агробуд» за 9,66 млн грн. збудує газопровід до с.Стави Кагарлицького району. ТОВ «СПМК-8» за 0,55 млн грн. виконає будівництво підвідного газопроводу середнього тиску до с.Заруддя Іванківського району. Ця ж фірма за 9,82 млн грн. збудує підвідний газопровід високого тиску до с.Круги Вишгородського району. ТОВ «ТД «Росичі» отримає 4,35 млн грн. за будівництво підвідного газопроводу до сіл Кошів та Погреби Тетіївського району.

Синівська сільрада Гощанського району Рівненської області замовила роботи на суму 9,50 млн грн. МПП «Трансформатор» отримає 5,11 млн грн. за підвідний газопровід високого тиску до с.Синів. ТзОВ «Теплопроектмонтаж» отримає 4,39 млн грн. за підвідний газопровід високого тиску до с.Терентіїв.