Покращення донецької комуналки на 30 мільйонів
18.01.2012   //  

Органи влади і держпідприємства Донецької області за результатами тендерів в грудні уклали угоди на будівельні роботи на загальну суму 31,57 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Головне управління капітального будівництва Донецької облдержадміністрації замовило ТОВ «ФПГ Юзбудмонтаж» реконструкцію Другого Донецького водоводу. 9,56 млн грн. коштувати заміна ділянки трубопроводу ПК30-Пк40 діаметром 1400 мм на 1200 мм. Ще 6,74 млн грн. коштуватиме реконструкція на ділянці ПК233+81 – ПК290.

Управління Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Донецькій області за 2,50 млн грн. замовило ТОВ «Градобуд-К» капітальний ремонт блока адміністративних приміщень та приміщень архіву для збереження справ потерпілих за адресою: вул.Люксембург Рози, будинок № 86 «б», м.Донецьк.

КП «Міське управління капітального будівництва» м.Маріуполя за 4,17 млн грн. замовило реконструкцію будівлі на пров.Київському, 10-а під соціальний гуртожиток для молоді з числа дітей-сиріт та позбавлених батьківської опіки в Орджонікідзевському районі м.Маріуполя.

КУ «Муніципальне будівництво» Макіївської міськради за 0,75 млн грн. замовило газифікацію селища Фурманова у Совєтському районі м.Макіївка.

Відділ капітального будівництва Селидівської міськради за 2,32 млн грн. замовив ПАТ по газопостачанню та газифікації «Донецькоблгаз» Мар’їнське УГГ будівельні роботи по розподільчим газогонам системи газопостачання м.Курахове.

ДП «Донецька залізниця» за 5,54 млн грн. замовило СП «Агроспецмонтажник» роботи з благоустрою території 9-поверхового 72-квартирного житлового будинку №11 у мікрорайоні №3 м.Ясинувата.