Газопровід під Каховкою не змогли замовити місцевим будівельникам вдвічі дешевше від 23 мільйонів
16.01.2012   //  

Управління капітального будівництва Херсонської облдержадміністрації 10 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Бізнесфорумінвест» на будівництво міжселищного газопроводу в Каховському районі вартістю 23,22 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Газопровід високого тиску ІІ-ї категорії від АГРС с.Роздольне – с.Чорноморівка – с.Архангельська Слобода – с.Семенівка – с.Богданівка – с.Костогризово – с.Наталівка з встановленням ГГРП потрібно звести до кінця 2012 року. Фінансує роботи НАК «Нафтогаз України».

Будівництво могло коштувати вдвічі дешевше. На тендер подавало заявку каховське ТОВ «Агроспецмонтаж» вартістю 13,31 млн грн. Однак пропозиція була відхилена з формальних причин – через відсутність довідки про відсутності відкриття ліквідаційної процедури стосовно підприємства, надання відгуків від замовників про виконання аналогічних договорів без  копій цих договорів, а також відсутність кошторису на пусконалагоджувальні роботи і проекту договору, завіреного підписом уповноваженої особи та скріплений печаткою.

Київське ТОВ «Бізнесфорумінвест» засновано Олександром Василяком.