Перед Новим роком в Україні замовили покращення шкіл та дитсадків на 200 мільйонів
12.01.2012   //  

В грудні органи влади за результатами тендерів уклали низку угод на ремонт шкільних закладів та дитячих садків в 18 областях України на загальну суму 197,02 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В огляд «Наших Грошей» потрапили дані про будівельні роботи по дошкільним закладам на суму 43,26 млн грн. та по школам на суму 153,77 млн грн.

Управління капітального будівництва Чернігівської міськради за 13,79 млн грн. замовило ТОВ «СК Інтерстрой» будівництво дитячого садка-ясел на 280 місць у мікрорайоні «Масани».

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації за 1,61 млн грн. замовило ПП «Купава-Авто» реконструкцію дошкільного навчального закладу №16 по вул.Ульянова, 2 м.Олександрії.

Управління капітального будівництва Снятинської райдержадміністрації Івано-Франківської області за 5,15 млн грн. замовило ПП ПВБК «Моноліт-Спас» будівництво дитсадку-ясел на 35 місць у с.Тулуків.

Костянтинівська сільрада Сарненського району Рівненської області за 1,69 млн грн. замовила ТОВ «Західатомбудмонтаж» капітальний ремонт дитячого дошкільного закладу по вул.Шевченка.

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації за 13,80 млн грн. замовило ТОВ «Компанія «ВЕЕМ-Будсервіс» будівництво ясла-садочку на 150 місць у смт.Великий Любінь Городоцького району.ї

Відділ освіти Чугуївського міськвиконкому Харківської області за 2,27 млн грн. замовило ТОВ «ЛТ» реконструкцію класних кімнат у Чугуївській загальноосвітній школі №6 під дошкільний заклад.

Відділ освіти Новосанжарської райдержадміністрації Полтавської області за 1,64 млн грн. замовив ТОВ «Елеватор «Чиста Криниця» реконструкцію частини приміщень загальноосвітньої школи під дитячий садок та реконструкцію харчоблоку школи для створення навчально-виховного комплексу по вул.Леніна, 10 в с.Драбинівка.

Головне управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації за 3,31 млн грн. замовило ТзОВ «Житлобуд-2» будівництво дитячого садка на 36 місць навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» по вул.Шевченка, 56, с.Мельники, Шацький район. Також У ПАТ «Луцьксантехмонтаж 536» за 26,90 млн грн. замовлено добудову загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с.Гряди, Іваничівський р-н.

Бучанська міськрада Київської області за 20,23 млн грн. замовила ТОВ «Інбуд-ХХІ» роботи з будівництва спортивного блока загальноосвітньої школи №2 по вул.Шевченка, 14.

Головне управління капітального будівництва Одеської облдержадміністрації за 1,64 млн грн. замовило ТДВ «Агробуд» реконструкцію дитячо-юнацька спортивна школа в м.Вилкове Кілійського району.

Управління капітального будівництва Миколаївської облдержадміністрації за 1,18 млн грн. замовило ТОВ «Агробуд» реконструкцію школи по вул.Партизанській, 18, смт.Березнегувате.

Управління освіти Оболонської районної в м.Києві держадміністрації за 9,28 млн грн. замовило ТОВ «ПБК Класик» роботи з реконструкції будівлі спеціалізованої школи №211 по вул.Лайоша Гавро, 24-а.

Управління архітектури та будівельної політики Судацької міськради АР Крим за 2,03 млн грн. замовило ДП «Стройсервис» ЗАТ «Прогрес» капітальний ремонт школи-гімназії №1.

КП «Білгород-Дністровське міське управління капітального будівництва» Одеської області за 1,18 млн грн. замовило ТОВ «Світоч» впровадження інноваційних енергозберігаючих технологій для опалення комунального об’єкта навчально-виховного комплексу «Дитячий навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеню» по вул.Театральній, 14 в м.Білгород-Дністровський: підземний газопровід з поліетиленових труб діам.125х7,1 – 225х12,8 – 378 м, надземний газопровід зі стальних труб діам.108х5,0 – 213,5 м, будівництво тонкової, об’єм – 174 м3.

Управління капітального будівництва Вінницької облдержадміністрації за 1,63 млн грн. замовило меблі для нової школи в смт.Томашпіль. ДП «Підприємство Вінницької виправної колонії управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Вінницькій області (№ 86)» отримає 1,15 млн грн. за стільці та металеві стелажі. ПМП «Геліка» за 0,47 млн грн. поставить крісла на коліщатках та дерев’яні меблі.

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації за 2,40 млн грн. замовило ТОВ Фірма «Альпінекс» додаткові роботи по будівництву школи на 825 учнів, блок «В» в с.Піщанка, Новомосковський район.

Відділ освіти Балтської райдержадміністрації Одеської області за 1,05 млн грн. замовило ТОВ «Одесакомунекологія» будівельні роботи в школі с.Немирівське Балтського району.

Відділ освіти Близнюківської райдержадміністрації Харківської області за 1,36 млн грн. замовило корпорації «Добробуд» капітальний ремонт Криштопівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Управління капітального будівництва Закарпатської облдержадміністрації за 24,53 млн грн. замовило ПП «Ужгородська механізована будівельна компанія» роботи з капітального будівництва школи в с.Нересниця Тячівського району.

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації за 29,25 млн грн. замовило ТОВ «КБК» першочергові невідкладні аварійно-відбудовчі та відновлювальні роботи по загальноосвітній школі №5 у м.Знам’янка.

Управління капітального будівництва Чернівецької облдержадміністрації за 28,86 млн грн. замовило СГТОВ «Надія» будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня в с.Йорданешти Глибоцького району.

Відділ освіти Синельниківської райдержадміністрації Дніпропетровської області за 2,70 млн грн. замовив ПП «Дніпроінжбуд» роботи по закінченню реконструкції аварійної будівлі Михайлівської СЗШ.