У Карпачової купили меблі для музею, бібліотеки і офісів Уповноваженого та добились знижки на квартиру
30.12.2011   //  

Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини 27 грудня уклав низку угод на придбання меблів, комп’ютерної техніки та квартири на суму 1,18 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Територіальне міжгосподарче об’єднання «Ліко-Холдінг», яке контролюється народним депутатом від Партії регіонів Ігорем Лисовим, продало однокімнатну квартиру за 453 тис грн. Квартира загальною площею 47,90 кв.м, житловою площею 22,00 кв.м розташована в будинку по вулиці Академіка Вільямса, №3-А. Раніше відомство Ніни Карпачової відмовилось від придбання цієї ж квартири, оскільки продавець хотів за неї 562 тис грн, або $70 тис. Знижка склала майже 110 тис грн., або близько $13 тис.

ПАТ «Спецмеблі» за 138 тис грн. поставить офісні меблі для облаштування службових кабінетів посадових осіб Секретаріату після проведення реконструкції адмінбудинку по вул.Інститутська, 21/8. ТОВ «ВБК «Побутрембуд» отримає 392 тис грн. за меблі для облаштування приміщень бібліотеки і деталей меблів для музею Уповноваженого за цією ж адресою.

ТОВ «Інфотрейд» за 197 тис грн. поставить 10 системних блоків, один сервер, 10 моніторів, шість принтерів, два сканери та один копір.