Волинським суддям за 18 мільйонів зводять Палац і ремонтують офіс в Шацьку
28.12.2011   //  

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Волинській області 21 грудня за результатами тендерів уклало угоди на будівельні роботи – зведення Палацу правосуддя в Луцьку та реконструкцію райсуду в смт. Шацьк. Загальна вартість угод склала 18,17 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» здійснить першу чергу робіт будівництва Палацу правосуддя на вул. Конякіна у м. Луцьку за 16,27 млн грн. Згідно з конкурсною документацією, будівельники мають до грудня 2013 року виконати фундаментні роботи, звести будівлю, прокласти інженерні мережі. Також в кошторис входить умеблювання Палацу (крісла, дивани, столи, лави для підсудних, тощо), оснащення різним обладнанням. У тому числі має бути встановлена два холодильники «Дніпро», 91 комп’ютер, змонтовано два ліфти.

Згідно з даними SMIDA, 86,8% акцій ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» контролює голова правління підприємства, член виконкому Луцької міськради Віктор Чорнуха. Раніше підприємство отримало 26,90 млн грн. на ремонт школи в с. Гряди, Іваничівського району Волинської області і, разом з тим, – подяку від губернатора області Бориса Клімчука.

ТОВ «Житлобуд – 2» здійснить реконструкцію приміщення райсуду на вул. 50-річчя Перемоги, 6 у смт. Шацьк за 1,90 млн грн.

В вересні «Житлобуд-2», яке очолює Леонід Стефанович, отримало підряд від Волинської ОДА на будівництво школи в Луцьку за 94,48 млн грн.