Залізниця і газовики купили «фольксвагени» і «тойоти» по 300-400 тисяч
27.12.2011   //  

Державні підприємства за результатами тендері 19 та 20 грудня уклали угоди на придбання легкових автомобілів на загальну суму 1,63 млн. грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДТГО «Південно-Західна залізниця» за 890 тис грн. придбало у ТОВ «Атлант-М Дніпровська набережна» один білий седан Volkswagen Passat 2.0 та два білих седана Volkswagen Passat 1.8. Автомобілі повинні мати 2-х зональний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, електрорегульоване сидіння водія, шкіряний салон, багатофункціональний інформаційний дисплей, функцію розпізнавання втоми водія з додатковим звуковим сигналом.

ПАТ «Хмельницькгаз» за 423 тис грн. придбало у ТОВ «Гранд Мотор» чорний Toyota Camry 3.5 6AT у комплектації Premium. Авто повинно мати круїз-контроль, підігрів передніх і задніх сидінь, сидіння водія – 8 налаштувань з електроприводом, автоматичний 3-зонний клімат-контроль, повітряний фільтр з іонізатором та системою «nanoe», навігаційну систему GPS з 7″ VGA TFT сенсорним дисплеєм, систему об’ємного звучання JBL Matrix 5.1ch DVD-відео, жорсткий диск (HDD-аудіо), камеру заднього виду, bluetooth TM з кнопками управління на кермі. Салон оздоблено комбінованою шкірою з перфорацією.

ДП «УДЦЗРП «Укррефтранс» за 321 тис грн. придбало Toyota Camry класу Prestige у ТОВ «Автосаміт ЛТД». Технічні характеристики подібні до тих, що має Toyota Camry «Хмельницькгазу», однак немає вимог до шкіряного салону та HDD-аудіо.