За чверть мільярда, виділені на ремонт кримських дач Януковича, будь-яка партія могла пройти в парламент
23.12.2011   //  

Головне Управління санаторно-курортних закладів в АР Крим Державного Управління справами 16 грудня уклало угоду з установою Міністерства оборони «28 управління начальника робіт» на реконструкцію державних резиденцій на суму 90,37 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Додаткові роботи по реконструкції будівель, споруд та інженерних мереж державних дач № 9, 10 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт.Форос коштуватимуть 20,57 млн грн. Раніше на ці об’єкти було виділено 64,50 млн грн.

Додаткові роботи по реконструкції будівель державних резиденцій № 6, 8 в смт.Форос коштуватимуть 49,38 млн грн. Раніше на ці об’єкти було виділено 50,60 млн грн.

Додаткові роботи по реконструкції будівель державної резиденції № 3 та будівництво гелікоптерного майданчика в смт.Масандра коштуватимуть 20,42 млн грн. Раніше на ці об’єкти було виділено 41,20 млн грн.

«28 управління начальника робіт» цього року вже отримало підряди по цим об’єктам на 156,30 млн грн. Таким чином в ремонт кримських резиденцій Віктора Януковича цього року вклали 246,67 млн грн. Також близька до сімї Януковичів мисливська організація “Кедр” днями отримала в довгострокову оренду 9 тис га мисливських угідь в Великій Алушті.

Нагадаємо, голова Комітету виборців України Олександр Черненко в інтерв’ю «Нашим Грошам» підрахував, що подолання 5-відсоткового бар’єру на виборах чи забезпечення комфортного розриву між Партією регіонів і «Батьківщиною» на парламентських виборах можна забезпечити придбанням трохи більше мільйона голосів виборців. Бюджет такої закупівлі може коштувати 200-250 мільйонів гривень.