- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Черговий «прайс» на пільгове житло під кінець року

Органи місцевої влади з 12 по 16 грудня уклали низку угод на придбання пільгового житла для громадян що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, воїнів-інтернаціоналістів, учасників Великої Вітчизняної війни та інших громадян. Загальна вартість угод склала 3,18 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління архітектури та будівельної політики Судацької міськради АР Крим придбало у ТОВ «Гросс» в м. Судак дві однокімнатні квартири за 162 і 202 тис грн. Житло придбане для інвалідів І групи ВВВ, які довготривалий термін знаходяться у черзі на отримання житла. Закупівлю здійснено за процедурою у одного учасника.

Управління капітального будівництва Департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницького міськвиконкому придбало в м. Хмельницький у ТДВ «Хмельницькзалізобетон» квартиру для забезпечення житлом воїна-інтернаціоналіста за 421 тис грн. Закупівлю здійснено за процедурою у одного учасника.

Виконавчий комітет Молодіженської селищної ради Сімферопольського району АР Крим придбав квартиру для інваліда І групи ВВВ в смт. Молодіжне за 245 тис грн. у ФО Ракіта А.В.

Управління реконструкції та капітального будівництва Сумської міськради придбало у ТОВ «Будукрінвест» в Сумах двокімнатну квартиру за 263 тис грн. та трикімнтану квартиру за 355 тис грн.

ДП «Гадяцьке лісове господарство» (Полтавська область) придбало у ФО Прядко В.П. трикімнатну квартиру в м. Гадяч за 300 тис грн.

Переяслав-Хмельницька міськрада Київської області за 233 тис грн. придбала квартиру в м. Переяслав-Хмельницький у ФО Легкун Б.В. Закупівлю здійснено за процедурою «у одного учасника».

Комсомольський міськвиконком Полтавської області придбав однокімнатну квартиру за 197 тис грн. у ТОВ «Комсомольський Укрсплав» у м. Комсомольськ.

Головне фінансове управління Вінницької облдержадміністрації придбало трикімнатну квартиру у ФО Кондратюк О.П. за 400 тис грн. у Вінниці.

Спеціальний батальйон судової міліції «Грифон» УМВС України в Черкаській області придбав двокімнатну квартиру у ФО Марченко О.С. за 400 тис грн. в м. Черкаси.