Вже третій раз алчевські «лавриновичі» ремонтують свій РАГС за допомогою однієї фірми
21.12.2011   //  

Головне управління юстиції у Луганській області Мін’юсту 15 грудня уклало угоду з ТОВ «Нові технології» на реконструкцію відділу державної реєстрації актів цивільного стану Алчевського міського управління юстиції за 447 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з дефектним актом, переможець має виконати будівельні роботи в підвалі приміщення РАГСу та на прилеглій території.

ТОВ «Нові технології» вже третій раз виграють тендер ГУ юстиції в Луганській області на ремонт місцевого РАГСу. В жовтні фірма отримала 1,38 млн грн. на внутрішню відділку, а в листопаді – ще 783 тис грн. Всі тендери були проведені за процедурою «відкриті тоги». Останнього разу в тендері також приймало участь ТОВ «Донатор-Луганськ», засноване Наталією Павловою. Його пропозиція була на тисячу гривень дорожчою.

ТОВ «Нові технології» заснували луганчани Ростислав Піхельсон, Федір Єрохін та Сергій Терехов. Раніше ця фірма отримала підряд від Управління з питань будівництва Луганської міськради на реконструкцію «Cкверу Пам’яті» за 8,09 млн грн.

З березня 2010 року міністерство юстиції очолює Олександр Лавринович, який до того був першим віце-спікером Верховної ради.