В Миколаєві за три мільйони в рік наплодять «олімпійських надій»
21.12.2011   //  

Управління з питань фізичної культури і спорту Миколаївської облдержадміністрації 12 грудня за результатами тендерів уклало угоди на надання послуг з підготовки спортсменів високої кваліфікації. Загальна вартість угод склала 3,10 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Миколаївський Центр олімпійської підготовки з баскетболу за 1,30 млн грн. підготує спортсменів високої кваліфікації з баскетболу. Голова центру Михайло Литовка є начальником баскетбольного клубу «Миколаїв».

Миколаївський Центр олімпійської підготовки з пріоритетних видів спорту за 1,80 млн грн. підготує відповідно спортсменів високої кваліфікації з пріоритетних видів спорту. Центр очолює Тетяна Рижко.

Обидві закупівлі здійснено за процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуваннях пояснено відсутністю конкуренції. Угоди укладені на рік – з 1 січня по 31 грудня 2012 року.

Серед пріоритетних видів спорту, визначених Міністерством освіти і науки, молоді і спорту на 2011-2012 роки, бокс, важка атлетика, академічне веслування, спортивна гімнастика, легка атлетика, плавання, кульова стрільба, триатлон, фехтування та ін.