Кримська газифікація продовжується: Радмін дав 8 мільйонів на два села в Ленінському районі
21.12.2011   //  

Головне управління капітального будівництва при Раді міністрів АР Крим 15 грудня за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «Альфагазінвест» на будівництво газопроводів в Ленінському районі. Загальна вартість двох угод склала 8,37 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Переможець за 4,83 млн грн. здійснить будівництво газопроводу високого тиску до с. Красногорка (залишкові роботи) та за 3,54 млн грн. – будівництво газопроводу високого тиску к с. Останіно (залишкові роботи).

Сімферопольське ТОВ «Альфагазінвест» заснували Ніна Копкова, Тетяна Шпілевська та Олена Ясіна, яка також є директором ЗАТ «Агрогазбуд».

Нагадаємо, раніше ПАТ по газопостачанню та газифікації «Кримгаз» за 15,75 млн грн. замовило ТОВ «Компанія АМК-1» будівництво об’єктів газопастоачання в містах Судак та Євпаторія.

Пізніше «Компанія АМК-1» отримала ще один підряд вартістю 18,21 млн грн. на будівництво мереж газопостачання сіл Новогригор’євка, Владиславівка, Коренне та Буревісник Нижньогірського району. Разом на газифікацію населених пунктів Криму в грудні витрачено 42,33 млн грн.