Батько Колі Левченка міг би зрубати 2 мільйони на оборудці з вже зданим дитсадком №370
21.12.2011   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 12 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Інженер-будівник» на завершення реконструкції дошкільного учбового закладу №370 у Кіровському районі. Вартість угоди склала 2,38 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Угода передбачає монтаж конструкцій протипожежних дверей, установлення металевих дверей,  фарбування фасадів,  улаштування покриття з лінолеуму,  улаштування плінтусів,  кладка стін та перегородок,  роботи з оздоблення стін,  перевезення смиття, монтаж москітних сіток, встановлення вузла обліку гарячої води, монтаж електроосвітлення, монтаж силового електрообладнання, улаштування автоматизації системи вентиляції, монтаж обладнання, дообладнання теплової підстанції, улаштування телефонізації, радіофікації, озеленення, влаштування малих архітектурних форм.

Термін дії угоди розраховано з грудня 2011 року і  до повного виконання сторонами взятих на себе зобов’язань, йдеться в конкурсній документації.

За даними прес-служби Донецької міськради, урочисте відкриття дитячого дошкільного закладу № 370 після капітального ремонту відбулось 25 серпня за участі мера, губернатора, депутатів.

Вже тоді були виконані роботи по зміцненню фундаменту будівлі, відремонтовано фасади і покрівлю, замінено вікна, проведено повну ревізію водопровідної і каналізаційної системи. Також проведено ремонт внутрішніх приміщень, встановлено водонагрівальні баки, сантехніку, новий басейн з сучасними очисними системами, виконані значні роботи з озеленення та благоустрою території садочка: встановлено нові гойдалки та гірки, криті дерев’яні павільйони. У групах встановлені ​​нові меблі, сантехніка, плазмові телевізори, а також обладнані ігрові зони.

З 2008 по 2010 рік ТОВ «Інженер-Будівник» володіли Олександр Левченко, який є батьком секретаря Донецької міськради Миколи Левченко, Роман Колот, відомий як начальник юридичного відділу Державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області, а також Елла Курчина. Начальником Держархбудінспекції в Донецькій області є Олег Курчин.

В вересні 2010 року фірму було оформлено на Андрія Андрєєва і Світлану Буратинську. Андрєєв відомий як бізнес-партнер Колота (були співвласниками ТОВ «Центрострой») і Елли Курчіної (були співвласниками ТОВ «Ріелті-центр»).