Найпопулярніші харківські будівельники зведуть в місті стадіон за 11 мільйонів
16.12.2011   //  

Харківське державне вище училище фізичної культури №1 8 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Стальконструкція» на роботи з реконструкції та будівництва стадіону «Олімпік» Харківського училища фізкультури №1 по проспекту Академіка Курчатова, 1. Вартість угоди склала 11,06 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю здійснено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено нагальною потребою у здійсненні закупівлі. Замовник повідомляє, що На виконання Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні Євро-2012, Харківському училищу фізкультури передбачено здійснити у 2011 -2012 роках реконструкцію стадіону «Олімпік», за рахунок коштів держбюджету на  суму 12 млн грн. з прогнозними обсягами фінансування: 1 млн – листопад-грудень 2011 року, 11 млн грн. – квітень 2012 р.

ТОВ «Стальконструкція» контролюється Сергієм Воликом та Леонідом Костюковим, відомим як директор одного з дочірніх підприємств компанії «Харківстальконструкція», яка входить в корпорацію «Харківській будівельний союз» Олега Чигринова, Анатолія Бондаренко та Олександра Кагановського (зятя покійного Євгена Кушнарьова). Підприємство отримало підряди від органів влади Харкова та Харківської області на ремонт будівель суду, доріг і вулиць, реконструкцію парку Горького та інших об’єктів. Враховуючи останні закупівлі, в 2011 році здобутки підприємства склали 80,43 млн грн.