Для гостей Януковича почали ремонтувати цілий квартал на Грушевського
16.12.2011   //  

Державне управління справами 7 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ПрАТ «Київбудінвест» на розроблення проектно-кошторисної документації стадії «Проект» на створення комплексу державних резиденцій для прийому вищих посадових осіб іноземних держав у кварталі вулиць Грушевського, 20/1 та Липської, 4 м.Києва. Вартість угоди склала 2,70 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, видано завдання на реставрацію чотирьох будинків, зведених сто і більше років тому. А саме особняків по вул. Грушевського,20/1, вул. Грушевського, 22, вул. Липській, 4 і вул. Грушевського,24/2.

За даними ДКЦБФР, останнім відомим власником ПрАТ «Київбудінвест» був Володимир Петрук, відомий як заступник голови «Нафтогазу України» під час першого уряду Юлії Тимошенко.

В портфоліо «Київбудінвесту» багато будівельних проектів, замовлених вищими органами влади та приватними особами, в тому числі Меморіал пам’яті жертв Голодомору. Серед приватних замовлень будівництво котеджів в п. Конча-Заспа, житлового комплексу класу «люкс» по вул. Інститутській,18, а також будинку в санаторії «Пушкіно» (Гурзуф) на замовлення благодійного фонду «Професіонал» Миколи Азарова.

На замовлення державних органів фірма виконувала реконструкцію об’єктів лікарні «Феофанія», МЗС, Нацбанку, «Укрпатенту», «Укрзалізниці», Державного департаменту України з питань виконання покарань та інших.