В Рівному купили по шикарній квартирі міліціонерам, чекістам і прокурорам
15.12.2011   //  

Органи місцевої влади Рівненської області 9 – 12 грудня за результатами тендерів уклали угоди на придбання трьох квартир в обласному центрі пільговим групам громадян. Загальна вартість угод склала 1,69 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Томашгородська селищна рада Рокитнівського району Рівненської області за 343 тис грн. придбала у фізичної особи Рабович С.Н. трикімнатну квартиру для забезпечення житлом воїна-інтернаціоналіста. Закупівлю здійснено за процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено виникненням термінової потреби.

«Відповідно до листа Державної служби з питань інвалідів та ветеранів від 24 листопада 2011 року №3227/01/23/11, який надійшов в Томашгородську селищну раду 31 листопада 2011 року, вхідний №03-06/418, Томашгородській селищній раді з метою використання бюджетних коштів у поточному році запропоновано невідкладно провести процедуру закупівлі квартири для воїна-інтернаціоналіста за кошти державного бюджету», – йдеться в обґрунтуванні.

Головне управління з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації придбало двокімнатну квартиру за 448 тис грн. у ППФ «Асканіт», як службове житло для Управління СБУ в Рівненській області. Також придбано за 447 тис грн двокімнатну квартиру, як службове житло для Управління МВС України в Рівненській області. Крім того, управління Рівненської ОДА придбало у ТОВ «Реноме-Євробуд» двокімнатну квартиру в якості службового житла для Прокуратури Рівненської області за 448 тис грн.

Квартири придбанні на первинному ринку в цегляному домі на 2 – 7 поверхах. Згідно з документацією конкурсних торгів, квартири мають балкон, обладнані лічильниками електроенергії, води та газу. Також житло має бути обладнано пластиковими вікнами та броньованими дверми.