Донецька залізниця і державно-фірташівський облгаз купили іномарки по чверті мільйона, Кернес – за 650 тисяч
12.12.2011   //  

ДП «Донецька залізниця» 2 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Імперіал-Авто» на придбання мікроавтобусу Hyundai H-1, 2,5 CRDi вартістю 300 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з протоколом розкриття пропозицій, придбано 8-місний мікроавтобус з бортовим комп’ютером, кондиціонером, подушками безпеки водія і пасажира, светодіодною підсвіткою салону Multycolor, хромованою решіткою радіатору, шкіряною обивкою керма, заднім парктроніком, тощо.

ПАТ по газопостачанню та газифікації «Миколаївгаз» придбало у ТОВ «Компанія спецавто» кілька автомобілів за 3,39 млн грн.

50%+1 акція «Миколаївгазу», який контролюється групою Дмитра Фірташа, належить «Нафтогазу». Облгаз придбав 13 автомобілів «Газель AC G 2705-206 C ВП6», чотири «LADA 2170», п’ять «Volkswagen Caddy GP Kombi Startline» (коштують близько $25 тис) та дві «Skoda Octavia А5» (коштують до $30 тис).

Комунальне підприємство «Центр розвитку міжнародного співробітництва» Харківської міськради за 1,30 млн грн. придбало у ТОВ «Автодом Харків» два чорні семимісні міні-вени невказаної марки. Компанія-продавець є дилером «Volkswagen».

Згідно з конкурсною документацією, автомобілі вартістю 650 тис грн. кожен повинні мати парк-пілот (спереду та ззаду), килимовий настил підлоги у салоні та кабіні, обшивка сидінь: алькантара та/або шкіра, автономний обігрівач з таймером, мультифункціональний стіл в салоні, круїз-контроль, датчик дощу, обігрів сидінь.