Луганська міськрада терміново замовила ремонт гаражів, щоб не привалило чиновницькі авто
09.12.2011   //  

Управління з питань будівництва Луганської міськради 1 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «СТС» на будівництво будівель гаражів під розміщення автотранспорту органів місцевого самоврядування за адресою: вул. Карла Маркса, 54. Вартість угоди склала 2,60 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено нагальною потребою в роботах.

«У зв’язку з тим, що з існуючими гаражами Луганської міської ради склалася аварійна ситуація: покрівля гаражів тече в багатьох місцях, затоплює приміщення гаражів. Через зливові води та тиск грунта від руйнування підпорної стінки утворені вертикальні тріщини у стінах, що  свідчить про те, що фундаменти просіли. Все вищезазначене може визвати обрушення стін та покрівлі гаражів на автомобілі, що там знаходяться», – вказано в документі.

Нагадаємо, в серпні Управління з питань будівництва Луганської міськради замовило ТОВ «Промагросервіс» реконструкцію будівлі Луганської міськради, яку очолює Сергій Кравченко, за 4,52 млн грн.

ПП «СТС» заснував луганчанин Володимир Шелкунов.