800 мільйонів вуглепрому за тиждень: Юра Єнакіївський, януковичі та Ахметов
09.12.2011   //  

Державні підприємства вугільної галузі з 22 листопада по 1 грудня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 798,51 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Підряди на суму 176,49 млн грн. отримало ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», засноване Анатолієм Ольмезовим. Він відомий як співзасновник  ТОВ «Східавтотранс», яке входило до складу засновників Асоціації «Донбаський Розрахунково-Фінансовий центр», пов’язаної з сім’єю Януковичів.

ТОВ «Іолід» Юрія Іванющенко отримає 164,37 млн грн. за продаж вугілля держпідприємству «Дирекція з реструктуризації шахтного фонду». Цьому ж держпідприємству на 132,95 млн грн. поставить вугілля ТОВ «ТПК «Регіон – Восток», засноване мешканцем м.Ровеньки Олександром Данилевським.

На продажі вугілля різним держпідприємствам 75,96 млн грн. заробить ТОВ «Укр Восток Проминвест»,  засноване мешканцем Донецьку Віталієм Смирновим.

ПАТ «НВК «Гірничі машини» Ріната Ахметова отримало підряди на суму 121,68 млн грн.

 

ДП «Дирекція з реструктуризації шахтного фонду» за 364,34 млн грн. придбало вугілля у ТОВ «ТПК «Регіон – Восток», ТОВ «Укр Восток Проминвест», ТОВ «Іолід».

ДП «Селидіввугілля» за 296,25 млн грн. придбало конвеєри скребкові, вагонетки шахтні, капітальний ремонт електровоза К-10, кріплення для гірничих виробок у ПАТ «НВК «Гірничі машини», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ПрАТ «ВКФ «Амплітуда».

ДП «Ровенькиантрацит» за 64,09 млн грн. придбало продукцію лісозаготівлі та роботи з виїмки шламу зі шламових відстійників у ТОВ «Донвуглересурси», ПП «Схід-Інвестбуд-Сервіс», ТОВ «Торгово-експортна компанія».

ДП «Торезантрацит» за 20,11 млн грн. придбало вугілля, буровибухові та гірничопрохідні роботи за скоригованим проектом «Підготовка до відпрацювання похилого поля горизонту 1340 м пласта h8» ВП «Шахта «Прогрес» та устаткування у ТОВ «ТД «Енерговугілля», ВАТ «Донбасшахтобуд», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 19,02 млн грн. придбало аналізатори метану, трансформаторну підстанцію, електродвигуни, комплекси автоматизованого керування конвеєрами АУК-1М у ТОВ «НВО «Червоний металіст», ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу», ТОВ «Укртехпоставка», ТОВ «КОМПАНІЯ «Укрем», НВП «Електродинаміка» у формі ТОВ, МПП «Норма».

ДП «Свердловантрацит» за 9,08 млн грн. придбало конвеєрну стрічку у ТОВ «Енергооптторг».

ДП «Донбасантрацит» за 8,94 млн грн. придбало перетворювачі статичні електричні у ТОВ «Укр Восток Проминвест».

ДП «Сніжнеантрацит» за 4,82 млн грн. придбало вугілля та детонатори у ТОВ ТД «Енерговугілля» і КП «Шосткинський казенний завод «Імпульс».

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 3,72 млн грн. придбало устаткування та провід у ТОВ «Укртехмаркет ЛТД».

ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 3,40 млн грн. придбало вугілля та послуги з ремонту насосів у ТОВ «Спецтехмаш-С», ТОВ «Донбасвуглеавтоматика», ТОВ «Донсервісцентр», ТОВ НВП «Енергомаш».

ДП «Шахта ім.Ю.О. Гагаріна» за 2,60 млн грн. придбало поточний ремонт електричних двигунів і котлів ДКВР 10/13 №№1, 3 у ТОВ «Донсервісцентр», ТОВ «Укрспецмонтаж», ТОВ «СВ Донстрой».

ДП «Укршахтгідрозахист» за 1,60 млн грн. придбало послуги з ремонту насосних агрегатів Pleuger PN122-11a та Q14EJH-4a для водовідливних комплексів шахт «Чорноморка» та шахти ім. «Лютикова» у ПАТ «Луганський енергозавод».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 0,21 млн грн. придбало апаратуру електрозв’язку у ПрАТ «Інформаційні комп’ютерні системи».

ДП «ВК «Краснолиманська» за 0,18 млн грн. придбало контрольно-вимірювальні прилади у ТОВ «Промприбор».