Улюблений будівельник Волинської ОДА за мільйон покращить прокурорський офіс
08.12.2011   //  

Прокуратура Волинської області 2 грудня за результатами тендерів уклала угоди на реконструкцію з добудовою адмінбудівлі обласної прокуратури та поточний ремонт приміщення прокуратур Волинської міжрайонної природоохоронної та Луцького району. Загальна вартість угод склала 1,23 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПАТ «Луцьксантехмонтаж 536» виконає добудову з реконструкцією Волинської обласної прокуратори по вулиці Винниченка, 15 в Луцьку за 932 тис грн.

Згідно з даними SMIDA, 86,8% акцій ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» контролює голова правління підприємства Віктор Чорнуха. Раніше підприємство отримало 26,90 млн грн. на ремонт школи в с. Гряди, Іваничівського району Волинської області і, разом з тим, – подяку від губернатора області Бориса Клімчука.

ПП «Пересувна механізована колона № 19» за 299 тис грн. здійснить поточний ремонт приміщення прокуратур Волинської міжрайонної природоохоронної та Луцького району, розташованих за адресою: вулиця Кривий Вал, 29 в Луцьку.

Засновником приватного підприємства є Петро Гордійчук, який входить в бюро Волинської регіональної партійної організації «Сильна Україна» Сергія Тигіпко. Гордійчук також контролює «Волиньавтомотосервіс», яке на початку вересня продало Костопільському обласному ліцею-інтернату автобус за 1,06 млн грн.