Тарпан отримав за лікарню на Пастера 118 мільйонів, а не бажаних півмільярда
08.12.2011   //  

Управління капітального будівництва Одеської міськради 30 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «ТТ-буд» на реконструкцію будівель Міської клінічної інфекційної лікарні з інженерними мережами за адресою: м.Одеса, вул.Пастера, 5/7 (І-ІІ пускові комплекси). Вартість угоди склала 118,58 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Окрім загально будівельних робіт до березня 2013 року потрібно виконати пусконалагоджувальні роботи в газовій котельні, а також по системам сповіщення про пожежу і внутрішнього пожежогасіння  в  прозектурі, адміністративному корпусі по Валіховському пров. і трансформаторній підстанції.

ТОВ «ТТ-буд» через ТОВ «Інкор-групп» контролюється одеським підприємцем Русланом Тарпаном.

В липні управління капбудівництва Одеської міськради намагалось укласти угоду з «ТТ-будом» через неконкурентну закупівлю «в одного учасника». Тоді це обґрунтовувалось необхідністю «терміново, у найкоротший термін, продовжити роботи по реконструкції будівель» лікарні. Однак вибір фірми Тарпана не пояснювався взагалі. Тому Міністерство економіки тоді не погодило закупівлю, вартість якої було оцінено в 582,36 млн грн.

Разом з тим, хто склав конкуренцію «ТТ-буду» на останніх відкритих торгах невідомо, оскільки протокол розкриття пропозицій не опубліковано всупереч закону про державні закупівлі.