Попов перед виборами набрав для своєї телекомпанії обладнання на 20 мільйонів
07.12.2011   //  

Комунальне підприємство Київської міськради «Телекомпанія «Київ» 2 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Комтел системи мовлення» на придбання устаткування телевізійних центрів з монтажем та пусконалагоджувальними роботами вартістю 19,95 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, придбано мовний відео сервер HD/SD, систему візуалізації Plasma Visualisation System, станцію нелінійного відео монтажу, десять камкордерів Panasonic типу AG-HPX374ER, два камкордери Panasonic типу AJ-HPX2100E, виїзний комплект освітлювальних приладів від Dedolight, комплект студійного освітлення, комплекс виробництва новин NewsRoom та інше устаткування (специфікація тут).

Фірма-постальник заснована Дмитром та Іваном Омелянюками. Конкуренцію «Комтелу» на тендері склали ТОВ «ТВ бокс» та ТОВ «Ді рекс». Пропозиція останньої компанії була дешевшою від фірми-переможця на 3,55 млн грн., однак вона була відхилена через невідповідність документів умовам конкурсу та невідповідність запропонованого обладнання технічному завданню. Пропозиція «ТВ боксу», заснованого мешканцем села Анадоли Чернівецької обл. Сергієм Федьорко, була більшою від «Комтелу» лише на 50 тис грн., або 0,25%.

В ефірі ТРК «Київ» виходить тижневик «Столиця з Олександром Поповим», який рекламує діяльність голови Київської міськдержадміністрації. В 2012 році мають відбутись вибори мера столиці.