Новому державному органу знадобилось 1300 комп’ютерів
07.12.2011   //  

Державна реєстраційна служба України 29 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «IT-Рішення» на придбання 1332 персональних комп’ютерів за 8,78 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вартістю одного комп’ютера склала 6,6 тис грн. (специфікація нижче).

Державна реєстраційна служба була створена в 2011 році згідно Указу президента «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади». На Службу покладено функції з реалізації державної політики у сфері реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, у сфері реєстрації релігійних організацій, а також функції Міністерства юстиції з реалізації державної політики у сфері реєстрації.

Службу розміщено на одинадцятому та дванадцятому поверхах будинку по вул. Марини Раскової, 15, у м. Києві. Для цього там замовлено ремонт вартістю 5,37 млн грн.

Характеристика Технічні вимоги
Виробник Комп’ютер має бути продуктом виробника, який має власне сертифіковане за стандартом ДСТУ ІSO 9001:2009, ISO 14001 виробництво. Запропонована модель повинна бути під власним іменем сертифікована на Designed for Windows 7
Процесор Процесор повинен бути двох ядерний, з частотою не гірше ніж 2,6 МГц, з кешем не менш ніж 1Мб другого рівня та частотою системної шини не менш ніж 800МГц.
Чіпсет Не гірше ніж Intel® B43 Express з інтегрованою графікою Intel GMA 4500
Базова-система вводу-виводу (BIOS) Має бути розроблена виробником ПК
Відео адаптер Не гірше  Intel GMA 4500
Оперативна пам’ять Не менш ніж 2Гб DDR3 DRAM з частотою 1333МГц, з можливістю нарощування не менше ніж до 8 Гб. Не менше двох слотів пам`яті на материнській платі.
EIDE/SATA контролер Не гірше ніж можливість підключити чотири  Serial-ATA пристрої
Жорсткий диск Не гірше ніж 250GB SATA (7200 rpm)
Накопичувач DVD –RW Не гірше SATA DVD-RW SuperMulti Drive
Слоти: вводу/виводу He менш ніж: два PCI slot, один PCI Express x16 slot,  один PCI-express x1 slot, два DDR3 SDRAM DIMM slots з підтримкою частоти пам’яті 1333МГц.
Порти: вводу/виводу He менш ніж: чотири  USB 2.0 на передній панелі, чотири  USB 2.0 на задній панелі, один serial-port, два порти PS/2, один RJ-45 networkport, один DVI-D, один VGA port, один Line-in/out, один Mic-in.
Мережний адаптер Не гірше ніж 10/100/1000 Fast Ethernet контролер
Рівень шуму Повинен відповідати стандартам ISO 7779 та ISO 9296 і бути не гірше ніж 25.4 дБ в режимі простою, до 28,1 дБ в режимі роботи
Корпус Формфактор – не гірше Small Form Factor  з блоком живлення – з потужністю не більше ніж 240 Вт
Захист Підтримка Kensington Lock
Аксесуари „Миша” зі скролінгом PS/2 оптична

Клавіатура PS/2

Операційна система Наперед встановлена Microsoft Windows 7 Professional 32-bit, або еквівалент.
Антивірусне програмне забезпечення Наперед встановлене антивірусне програмне забезпечення, що має експертний висновок ДССЗЗІ України з підтримкою на 1 рік. Інтерфейс українською мовою. Інтерфейс адміністратора повинен дозволяти керувати системою захисту через локальну мережу. Наявність в Україні сертифікованого центру технічної підтримки від виробника антивірусного ПЗ.
Додаткове програмне забезпечення Можливість завантаження зі сторінки виробника ПЗ для налаштування BIOS, управління пристроями ПК та керування системою
Додаткові вимоги

 

Драйвери та спеціалізоване програмне забезпечення на носію типу CD-ROM, або DVD-ROM

Технічна документація – описання та налагодження ПК (в електронному або друкованому вигляді)

Гарантія від виробника 36 місяців
Монітор
Тип TN LED
Діагональ Не менше 20”
Яскравість Не гірше 250 кд/м2
Контрастність не гірше MEGA DCR
Кути обзору по горизонталі/вертикалі Не гірше 170°/160°
Час реакції матриці Не гірше 5 мс
Роздільна здатність Не гірше 1600 x 900
Роз’єми (можливість для підключення) VGA
Підтримка кольорів Не менш ніж 16,7 мільйонів
Додаткові можливості Magic Angle або аналог
Гарантія від виробника 36 місяців