Лікарні Рівненщини, Кривогу Рогу, Харкова, Луганську за 28 мільйонів
02.12.2011   //  

Головне управління з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 1 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ПрАТ «Опорядбуд» на реконструкцію поліклініки Гощанської центральної районної лікарні по вул.Незалежності, 82-а у смт.Гоща. Вартість угоди склала 4,44 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

По закінченні ремонтних робіт в приміщенні клініки до кінця 2012 року має бути змонтовано електрокардіограф   ЕК1к-01, крiсло гiнекологiчне дитяче КГД-1, крісло оторіноларінгологичне, аудіометр  клінічний,  стіл  для  ендоскопії  універсальний, крiсло з гiдравлiчним приводом КГ-2, велоергометричний комплекс, фотометр полум’яний.

КЗ «Міська лікарня №11» м.Кривого Рогу Дніпропетровської області замовила ПАТ «Криворіжіндустрбуд» ремонт радонового відділення вартістю 6,37 млн грн. Роботи до кінця 2011 року передбачають часткове перепланування приміщень, заміну ганку, пандуса, дверей, покриття покрівлі, внутрішніх систем опалення, вентиляції, електромереж, противандальний захист вікон першого поверху, ремонт тротуарів та влаштування освітлення території радонового відділення.

Обласний госпіталь для інвалідів війни Харківської області замовив ПП «ВКФ Хартехпромбуд» капітальний ремонт приміщень за 2,51 млн грн. В 2011 році потрібно провести опоряджувальні роботи в приміщеннях, в тому числі встановити металеві перегородки з гіпсокартонною обшивкою, алюмінієву підвісну стелю, прокласти труби каналізації, встановити люмінесцентні світильники, тощо.

Управління з питань будівництва Луганської міськради замовило ТОВ «Промагросервіс» реконструкцію Луганської міської лікарні №7 за 14,60 млн грн. Конкурсною документацією передбачено надбудову технічного поверху, прокладення ліквального газопостачання та інші інженерні роботи.