Покращення офісів вже сьогодні: 10 мільйонів Вищого суду, реєстраторів та аероруху
28.11.2011   //  

Ряд державних органів за результатами тендерів з 18 по 22 листопада уклали низку угод на ремонт своїх офісів на загальну суму 9,71 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ замовив ТОВ «ВП «Побутрембутматеріали» на поточний ремонт своїх адмінбудинків по вул. Пилипа Орлика, 4 та 4а  вартістю 928 тис грн.

Державна реєстраційна служба України за 5,37 млн грн. замовила ТОВ «Пажбуд-505» капітальний ремонт 9-12 поверхів будівлі по вул.Марини Раскової, 15. Серед іншого передбачено встановлення системи відеоспостереження.

Державне підприємство обслуговування повітряного руху України замовило ТОВ «БК «Солід» роботи з зовнішнього освітлення будівлі та встановлення декоративних елементів навколо вентиляційного обладнання будівлі з підводом інженерних мереж до інженерного центру будівлі «Украероруху» вартістю 1,55 млн грн. Ще 1,87 млн грн. коштуватиме улаштування огорожі, встановлення воріт та шлагбаумів, автоматичного та ручного керування пропуску на контрольовану територію з виводом інформації до інженерного центру.