Під Луганськом шукатимуть нафту і газ за 50 мільйонів
28.11.2011   //  

Державна служба геології та надр України 23 листопада за результатами тендеру уклала угоди з ПАТ «НАК «Надра України» на геологорозвідувальні роботи на загальну суму 50,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Пошуки покладів нафти і газу на Токарській площі на території Сватівського району Луганської області оцінено в 43 млн грн.

Аналіз геологічної будови, результатів буріння та випробування ліквідованих свердловин для обґрунтування додаткових приростів запасів вуглеводнів обійдеться в 6 млн грн. Ще 1 млн грн. за виявлення сланцевих товщ для видобутку сланцевого газу в Східному нафтогазоносному регіоні та переінтерпретацію матеріалів промислово-геофізичних досліджень по свердловинах, пробурених у минулі роки на території Східного нафтогазоносного регіону в межах діяльності НАК «Надра України» для визначення невиявлених раніше продуктивних пластів та обґрунтування додаткових пошуково-розвідувальних робіт на родовищах і перспективних площах на традиційні та нетрадиційні типи покладів нафти і газу.